Over ons

Over ons

Poetsland BV is ontstaan uit de fusie van Viva Cleaning bv en Poetsland bv. Na zeven jaar ervaring bij Kärcher Center West-Machines startte bestuurder Claude Vindevogel met Viva Cleaning bv in het bedrijvencentrum Roeselare. Viva Cleaning is de exclusieve invoerder van Lavorwash voor België. Lavor staat garant voor 100% kwaliteit tegen de beste prijs, rechtstreeks van fabriek. Universele toebehoren voor uw reinigingsmachine vormen onze grootste troef. Sedert 2017 werd met Poetsland een unieke concept ontwikkeld waarbij voor elke schoonmaaktoepassing de beste oplossing wordt aangeboden, zowel op vlak van product als machine. Sedert 2018 werd Poetsland erkend Kärcher dealer voor de regio Roeselare.  Zowel consument, als professional zijn welkom en staan we bij met raad en daad. Gratis demo’s voor professionals.  Sterke kwaliteit tegen de beste prijs en een persoonlijke service, daarvoor kiezen klanten van Poetsland. Poetsland is tevens verdeler van Tenax International voor 100% elektrische straatvegers en zwerfvuilvegers.  

Dealers gezocht

Om zo goed mogelijk vertegenwoordigd te zijn in België, zoekt Poetsland agenten met een passie voor service. Bent u op zoek naar een bijkomende financiële opportuniteit en een aanvulling op uw assortiment, neem dan vrijblijvend contact op  Bij Poetsland geniet u alle ondersteuning inzake opleiding, promotie en service.

Werken bij Poetsland?

Voor onze vestiging zoeken we enthousiaste mensen met een passie voor schoonmaak(producten) en machines. Interesse in een boeiende, leerrijke en afwisselende job?

Wil je doorgroeien en klanten persoonlijk verwelkomen en assisteren bij hun aankoop om een maximaal rendement te bekomen bij elke schoonmaak opdracht? 

Stuur dan zeker uw CV op naar volgend emailadres: info@poetsland.be.

Meer info over Poetsland?

Scroll naar top