Onze merken

Tenax International powered by Poetsland

NIEUW IN VLAANDEREN
WERELDS EERSTE 100% ELEKTRISCHE VEGER
60 dB – zero emission – 100% ecologisch
geen hydrauliek

Vegen is noodzakelijk voor een propere omgeving in uw gemeente of bedrijf. Als vegen elektrisch gebeurt met de beste prestaties, dan is de gebruiker niet alleen tevreden, maar ook het milieu! Poetsland beschikt over 100% elektrische zwerfvuilvegers en 100% elektrische straatveger tot 2m³ met een autonomie tot 10u. Met de Hydro is Poetsland de enige aanbieder in Vlaanderen van een 100% elektrische sproeiwagen voor het proper houden van elk wegdek, pretpark, bedrijf of zeedijk.

Tenax - Viva Cleaning Roeselare
Tenax Electra-1.0 - Viva Cleaning Roeselare

Tenax International is het eerste bedrijf in de wereld, die een volledig elektrische veger heeft ontwikkeld en geproduceerd. Vandaag bieden wij voor elke toepassing drie gloednieuwe machines aan in ons gamma, exclusief via Poetsland voor heel België, inclusief service. Om de machines aan het werk te zien, bekijk onze lanceringfilms:

De veegmachines zijn niet alleen ecologische toppers, u bespaart er jaarlijks een pak geld mee.
  • Vermindering onderhoudskosten tot € 4.700/jaar
  • Vermindering brandstofkost tot € 14.900/jaar

Zero emission

Stap nu mee in het zero emission verhaal tegen een bijzonder sterke prijs/kwaliteitsverhouding en wees een voortrekker op vlak van ecologie. Interesse om deel te nemen? Contacteer ons vrijblijvend. Stuur deze email zeker door naar uw verantwoordelijke onderhoud en duurzaamheid.

Voor alle vragen en herstelling kan u ons bereiken op info@poetsland.be.

Meer info over een TENAX machine?

Scroll naar top